Primler, Primler, Primler

Forever Living Products, sizler gibi ürünlerimizi paylaşacak insanlara güvenmektedir. Toptan satış bedeli üzerinden satın aldığınız ürünlerimizi perakende satış bedeli üzerinden sattığınız anda %43 kar elde edersiniz. Bundan da önemli olan, alt ekibinize kaydettiğiniz ve satış yapmalarına yardımcı olduğunuz her distribütör üzerinden, %18 Kişisel Prim kazanırsınız. Ve grubunuzda bulunan distribütörleri Süpervizör Yardımcısı, Süpervizör ve Müdür Yardımcısı olmalarına yardımcı olduğunuz zaman da, ekibinizin bu üyelerinin herbirinden, %13’e varan Grup İş Hacmi Primi kazanırsınız.

Eğer bunu da yeterli bulmuyorsanız, grubunuzdan  yetiştirdiğiniz her müdür için, kurduğunuz organizasyon içinde bulundukları yere bağlı olarak, %2 ile
%6 arasında değişen Liderlik Primi kazanırsınız.

Sizlere anlatığımız bu primler başınızı döndürebilir, ancak gerçekten bunlara ulaşmak sizin çabanız ile doğru orantılıdır. Başarı için kanıtlanmış Adımları izleyiniz ve diğer insanlarında izlemelerine yardımcı olunuz. Ve başarının gelişini kazanacağınız ilave primlerle anlayıp takip edecek, ve daima daha fazlasını isteyeceksiniz.

This entry was posted in Fırsat. Bookmark the permalink.

Comments are closed.