Rex Maughan: Vizyon ve Yüreklilik

Rex Maughan, Forever Living Products’ın başındaki kişidir. Rex, başarıyı gözleyen ve kovalayan, kendi kendini yetiştirmiş bir kişidir. Öyle ki, şaşırtıcı güzellikteki ürünleri ve kalıcı iş fırsatıyla yaşamları değiştiren, dünyada bir benzeri daha bulunmayan bir şirketin kurucusu olan Rex, şirketinin liderliğini halen sürdürmektedir.

Eğitim ve Deneyim

Arizona Eyalet Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitiren Rex, Mayer Central Building’de Genel Müdür, Del Webb Şirketinde Başkan Yardımcısı ve Del E. Webb Realty & Management (Gayrimenkul ve Yönetim) Şirketinde de İdari Başkan Yardımcısı görevlerinde çalışarak, işletme ve yönetim konularında ufkunu genişletti.

Kapsamlı mezuniyet tezini; gayrimenkul, vergilendirme, denetim ile konsolidasyon ve şirketlerin birleşmesi konuları üzerine hazırlayan Rex, artık bir Lisanslı Gayrimenkul Yöneticisidir. Topluma önemli yardım ve katkıları ile iş yaşamında üstün başarılara imza atan Rex, Arizona Eyalet Üniversitesi’nin Edebiyat Onur Ödülü ile onurlandırıldı.

Bağış Yardımları

Gençlik yıllarından beri, Rex hizmet ve yardım etmeyi öğrendi.

O zamandan bu yana birçok okul yapan Rex, aynen kendisi gibi bu adayı ve insanlarını severek evini bu ada üzerine yapan yazar onuruna, Robert Louis Stevenson Müzesini de kurmuştu. Stevenson’un korusunu ve kişisel varlığını korumaya çalışan Rex, yağmur ormanlarını korumak amacıyla gösterdiği çabalar sonucunda Samoa yerlileri tarafından, Büyük Şef anlamına gelen ‘Tilafaiga’ unvanı ile onurlandırılmıştı.

Yanıklar ve Travma Kurumuna cömert bağışlarda bukunan Rex, Yangın Alarmı Donanım Programı, Cesaret Kampı ve Forever Cesaret Yurdu gibi program ve kuruluşlarla, Arizona ve çevresindeki eyaletlerde ikamet eden insanlara hizmetlerini sürdürmüştür. Söz konusu Kuruma bir milyon dolar tutarında bağış yapan Forever Living Products, bugüne dek en yüksek bağışı yapan şirket olarak tanınmaktadır.

Forever Giving, distribütörlerin ve tüketicilerin küresel gelişmeye yardımcı olacak bağış fonlarına bir yön sağlamak amacıyla, 2009 yılında kurulmuştur. Dünya üzerinde ki sağlık hizmetlerinden yoksun, aç ve yoksul çocuklara yardımcı olmak amacıyla, çeşitli küresel hayır kurumlarıyla ortak çalışmalar yapmaktadır. Doğal afetler sonucunda zarar görenlere yardımcı olmak da, bu kurumun yüklendiği görevler içindedir.

Başta çalışanları, distribütörleri ve toplulukları olmak üzere, Rex’in tüm insanları önemseyen büyük bir yüreği vardır. Rex ve eşi Ruth, yapabildikleri yardım ve hayırseverlikleri, en büyük ve önemli başarıları olarak görmektedirler.

This entry was posted in Forever Living Hakkında. Bookmark the permalink.

Comments are closed.