Yetiştirme ve Hasat

İşimizin ve ürünlerimizin ana kaynağı, stabilize edilmiş saf Aloe Vera jeldir. Sizlere sürekli olarak, dünyada ki en saf Aloe Vera’yı sağladığımızdan emin olabilmek için büyük özen gösteriyoruz. Kendi tarlalarımızın olmasının nedeni de budur.

Dominik Cumhuriyeti sınırları içinde yer alan ve dünyanın en büyüğü olan 2020 dönümlük Aloe Vera ekim alanlarımıza ilaveten, güney Teksas’da Rio Grande Vadisi içindeki Aloe tarlaları da, Forever Living Products’a aittir.

Otları doğal yollardan kontrol altında tutabilmek için keçi ve koyunları kullanıyor, çevre veya Aloe sağlığını riske atmadan harika bir ürün yetiştirmek için de, %100 doğal gübrelerden yararlanıyoruz.

Yörede yaşayan bizimle beraber çalışan çiftçilere mükemmel çalışma şartları sağlıyoruz. Bu çiftçilerin sahip oldukları işin sürekliliği ve kazançları, diğer kasabalarda yaşayanlarına göre çok daha fazladır.

Çiftçilerimiz Aloe’yı elleriyle toplar ve özenle davranırlar. Yapraklar çalışma saatleri içinde işlenirler, böylece sizde, kendine özgü doğal kalitesi zarar görmemiş haliyle en saf ve en taze Aloe Vera jel’i kullanabilirsiniz.

This entry was posted in Aloe Vera. Bookmark the permalink.

Comments are closed.